Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

omfg wtf just happen HALP!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 DeltaJ

DeltaJ

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 AM

Posted 24 October 2013 - 02:27 AM

I left Netflix and fb open on my laptop went to get food came back and the computer had shutoff. I started it and my desktop is black, icons are gone, downloads, documents and pics are all gone. Browsers won't connect to internet so I can't download anything. And rkill and unhide give me a can't find app data error. I thought windows recovery virus at first. But nothing odd is appearing to tell me stuff is f'd buy me.

Wtf is going on. Currently on my tablet

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DeltaJ

DeltaJ
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 AM

Posted 24 October 2013 - 04:01 AM

I'm running win 7 btw

#3 DeltaJ

DeltaJ
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 AM

Posted 24 October 2013 - 04:03 AM

Well w/e it was combofix got it.

#4 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:09:15 PM

Posted 24 October 2013 - 04:24 AM

Well w/e it was combofix got it. <= Have you fixed this or do you stil want help.

I am not 100% sure of your reply means -

 

Thank You -



#5 DeltaJ

DeltaJ
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 AM

Posted 24 October 2013 - 04:56 PM

I fixed it, combofix disabled it, and malwarebytes was then able to run and found it. something infected my syswow64 folder and hijacked the system. everything is good now.



#6 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:09:15 PM

Posted 24 October 2013 - 06:41 PM

Thank you for the Update

 

I will now take it off Watch -

 

Please start a new topic if you have further problems -

 

Safe Surfing -






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users