Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 joebeaven

joebeaven

  • Members
  • 419 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:02:50 AM

Posted 29 April 2006 - 04:19 AM

Hi,

I turned my computer on this morning and it no longer produces sound. It was fine yesterday, but suddenly it's stopped. I'm using a PC with a Asus P4P800S-E Deluxe motherboard (no sound card) and running Windows XP.

I've tried with both my speakers and my headphones and I don't get anything with either. I looked in 'Sounds and Audio Devices' in the Control Panel and it said everything was fine.

Does anyone have any idea how I can correct this problem?

Thanks,
Joe

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:08:50 PM

Posted 29 April 2006 - 10:48 AM

Have you ran your antivirus and antispyware? That abrupt, it very well could be malware.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 Herk

Herk

  • Members
  • 1,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:S.E. Idaho, USA
  • Local time:10:50 PM

Posted 29 April 2006 - 10:29 PM

Have you checked to make sure the sound didn't get muted?

Did the plug come loose from the computer?

Did the powered speakers get turned off or unplugged?

#4 joebeaven

joebeaven
  • Topic Starter

  • Members
  • 419 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:02:50 AM

Posted 30 April 2006 - 12:59 PM

Hi,

Thanks for your help. I've reinstalled the SoundMax drivers and the sounds back working again.

Joe

#5 Herk

Herk

  • Members
  • 1,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:S.E. Idaho, USA
  • Local time:10:50 PM

Posted 30 April 2006 - 07:28 PM

Great! Thanks for letting us know.

#6 Rabbuk

Rabbuk

  • Members
  • 202 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:50 PM

Posted 01 May 2006 - 10:35 PM

maybe u went temporarily deaf and regained ur hearing. I think this is most likely.
Rabbuk

[size=7]GO BEARS!

#7 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:08:50 PM

Posted 01 May 2006 - 11:09 PM

Excellent.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users