Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable to load Schema with target namespace


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 JUICYboy

JUICYboy

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:12:33 AM

Posted 09 October 2013 - 06:34 PM

Hello everyone

 

It has been a while. I am taking a xml course and working with schemas currently.

My problem:

Im using xmlspy to validate my xml document (patients.xml)

which should be attatched to the schema pschema.xsd

 

But for some reason it states in the messages box:

 

"Unable to load schema with target namespace" from pschema.xsd

(I just need to validate the patients.xml)so I need to tackle this problem

I guess its not linking appropietly I just can't figure it out right know my brain is fried.

 

 

O what we cant attach content anymore? Well how am I going to show info..?

I have attached the files.

 

Thank-you



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users