Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virus deleted some of my Services...Now what?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 trickshot63

trickshot63

  • Members
  • 52 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:32 PM

Posted 09 October 2013 - 04:58 PM

I recently had a few viruses on my laptop. I've got them removed but found that my Windows update, firewall, Windows Defender, and who knows what else, wasn't working because some of my Services were deleted. I have managed to get WU and Defender working but not the firewall. Is there a place where I can download all the Windows 8 services reg files in a single batch file? Thanks



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:32 PM

Posted 09 October 2013 - 05:16 PM

Check here:

http://download.bleepingcomputer.com/win-services/

#3 trickshot63

trickshot63
  • Topic Starter

  • Members
  • 52 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:32 PM

Posted 09 October 2013 - 11:00 PM

Well I've got everything to work now but the Windows Firewall. In "Services", startup type is set to Automatic, but it isn't running. When I go to properties it gives me "Error 1068: The dependancy service or group failed to start. Under Dependencies, It's got Base Filtering Engine and Windows Firewall Authorization Driver. Then I went to Base Filtering Engine, and it is also set to automatic, but I cannot get it to run either. Please help me get the stupid firewall working. Thanks

 

EDIT...I now have Base Filtering Engine working, but still cannot get Windows Firewall working.

 

EDIT...Also, I don't see MpsSvc in Services. Should it be in there? I used a reg file but I still don't see it in Services.


Edited by trickshot63, 10 October 2013 - 01:35 AM.


#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:32 PM

Posted 30 October 2013 - 07:57 PM

I just saw I never got back to you. Is everything working correctly now?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users