Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Packard bell TJ74 intermitant startup/display


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Red bull

Red bull

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:49 AM

Posted 09 October 2013 - 02:31 AM

2 ghz amd Athlon II x2 m300
Win7 home premium x64
3gb ddr2 -800
Ati mob radion hd4200 (256)
Hdmi VGA
Intermitantly starting, on pressing the start button the laptop powers up but no lights on panel except blue power light, if you turn on and off repeatedly the laptop will eventually start up as it should.
Is the graphics chip the cause of this problem, is there an easy solution.
Thank you

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Netghost56

Netghost56

  • Members
  • 973 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:03:49 AM

Posted 09 October 2013 - 09:01 AM

if you turn on and off repeatedly the laptop will eventually start up as it should

Sounds like a loose connection with your power button.

 

Are you attempting to power it by battery only? or off the adapter? or Both?

 

Does the blue light blink in any sequence?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users