Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Opening websites problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Backward91

Backward91

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:35 AM

Posted 07 October 2013 - 07:10 PM

My friend has weird problem with his internet connection. For start he has a wireless connection. He can use skype without a problem but when he wants to open any website it doesn't open...I asked him to type IP address instead of url to check is it a DNS problem but it also didn't work. I will put here IP configuration. I hope someone can help. Thanks in advance.

 

 

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Myyyyyy-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : LTE_ZZ

Ethernet adapter Local Area Connection* 16:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Anchorfree HSS VPN Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-FF-AE-9C-99-64
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : LTE_ZZ
Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5007 802.11b/g WiFi Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1F-E1-64-AA-3C
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::294c:904b:5da0:d773%11(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.115(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, October 07, 2013 8:54:47 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, October 08, 2013 8:54:48 AM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 218111969
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-15-B5-55-ED-00-1E-EC-69-43-48

DNS Servers . . . . . . . . . . . : 8.8.8.8
8.8.4.4
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet
NIC
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1E-EC-69-43-48
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.LTE_ZZ:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : LTE_ZZ
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 38:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:90d7:1c10:11f6:3f57:fd8c(Pref
erred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::1c10:11f6:3f57:fd8c%43(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:11:35 PM

Posted 07 October 2013 - 07:41 PM

Try removing Google OpenDNS Settings and see if the issue still arises.

Please download MiniToolBox, and save it to your desktop and run it.
Checkmark the following checkboxes:

Flush DNS
Report IE Proxy Settings
Reset IE Proxy Settings
Report FF Proxy Settings
Reset FF Proxy Settings
List content of Hosts
List Winsock Entries
List last 10 Event Viewer log
List Installed Programs
List Users, Partitions and Memory size.

Click Go and post the result (Result.txt). A copy of Result.txt will be saved in the same directory the tool is run.
Note: When using "Reset FF Proxy Settings" option Firefox should be closed.

#3 Backward91

Backward91
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:35 AM

Posted 09 October 2013 - 03:33 AM

Incredible... He said he turned on his laptop yesterday and everything worked. Anyway, thanks for help. 



#4 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:11:35 PM

Posted 09 October 2013 - 10:20 AM

Well if it happens again please perform the above tasks.

#5 jurgen13

jurgen13

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:35 AM

Posted 12 October 2013 - 08:08 PM

delete this post please

Edited by jurgen13, 12 October 2013 - 08:10 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users