Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No mixer devices installed WinXP Home SP1


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Avalon60

Avalon60

  • Members
  • 83 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Leeds UK
  • Local time:11:18 PM

Posted 26 September 2013 - 09:47 AM

I have a Samsung V25 laptop with windows XP home edition SP1 installed and there is no volume icon in the taskbar.

I went to Contro Panel/ Sounds and Audio Devices to see that all the controls are greyed out and on the Audio tab it shows that there is 'No Playback Device'. It is the same for Sound Recording and MIDI miusic playback... No devices.

 

I have made sure that Windows Audio service is running and is on Automatic, and all the drivers are installed with no yellow exclamation nor question marks in Device Manager. I am at a loss and now don't know what do do next.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Avalon60

Avalon60
  • Topic Starter

  • Members
  • 83 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Leeds UK
  • Local time:11:18 PM

Posted 28 September 2013 - 12:22 PM

I have decided to do a re install of xp, but when I tried, it complained of not having enough memory to format the HD. The machine currently has 256mb installed so I am going to put at least 512mb in.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users