Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Screen has a yellow tint now..


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Zealot_Marauder

Zealot_Marauder

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:17 AM

Posted 24 September 2013 - 07:17 PM

Here is how my screen got this way..

 

I was on the computer using my headphones...

Dog decides to freak out and wrap the headphone coord around him and run...

In the process it pulls on my monitor coord thats plugged into my graphics card...

I untangle the dog and the mnitor goes black...

I plug everything back in and now my resolution is way bigger than what it was and there is a yellow or green tint on my computer...

 

I fixed my resolition by changing it back to what it was through the control panel but what about this green/yellow tint now on my monitor picture?

please help. ty.

 

I resetted my computer/unplugged replugged everything.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Zealot_Marauder

Zealot_Marauder
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:17 AM

Posted 24 September 2013 - 07:18 PM

tint** for the topic title

 

and my question is, how do i fix this and is it the

monitor?

monitor coord?

graphics card?

 

what do i have to replace now? :[



#3 Zealot_Marauder

Zealot_Marauder
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:17 AM

Posted 24 September 2013 - 07:24 PM

I was doing a color calibrator through the control panel and found out that im missing the color blue entirely from my monitor.

It showed sampled of red, green and blue and i obviously saw that the first two were red and green but the last box was greys. so im missing blue. hope that helps you guys.



#4 dpunisher

dpunisher

  • BC Advisor
  • 2,234 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South TX
  • Local time:10:17 AM

Posted 24 September 2013 - 08:32 PM

If it is a VGA connector, disconnect it and ck for any loose/broken/missing pins.


I am a retired Ford tech. Next to Fords, any computer is a piece of cake. (The cake, its not a lie)

3770K @4.5, Corsair H100, GTX780, 16gig Samsung, Obsidian 700 (yes there is a 700)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users