Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Server/Computer Connection


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mnichols13

mnichols13

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:31 AM

Posted 30 August 2013 - 10:07 AM

I am in PDQ Inventory, and I scanned all the computers on the network. Every computer is connected fine, but I have one computer where I get "Logon failure: unknown username or bad password". The credentials are correct, and the server and computer are not on a domain. I've tried everything I can think of to get the server to connect to this computer, but I have been unsuccessful. Please help.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:12:31 PM

Posted 30 August 2013 - 05:46 PM

Are you trying to access the shared folder or log onto the computer?


Chad Mockensturm 

Systems and Network Engineer

Certified CompTia Network +, A +


#3 mnichols13

mnichols13
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:31 AM

Posted 25 September 2013 - 09:47 AM

I resolved the issue. Turned out to be a corrupt user. Thank you.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users