Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Presario C730 screen problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 AKM49

AKM49

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:46 AM

Posted 30 August 2013 - 02:49 AM

My Presario C730 has a blank screen -no bios information, no video at any time -although the backlight is working. I have changed the screen (twice!) but no improvement. When I connect an external monitor the video is OK on the monitor. So, could it be that the video cable which crosses the laptop hinge has failed? Is this a known problem? Can you buy them? Any help appreciated!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dpunisher

dpunisher

  • BC Advisor
  • 2,234 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South TX
  • Local time:10:46 PM

Posted 30 August 2013 - 05:58 AM

Known problem- not sure, but Ebay has more than a few listings for them  http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=compaq+presario+c700+lcd+cable .

 

Your diag seems fine.  External monitor works, backlight works. Cable is the main/cheapest suspect now.


Edited by dpunisher, 30 August 2013 - 06:00 AM.

I am a retired Ford tech. Next to Fords, any computer is a piece of cake. (The cake, its not a lie)

3770K @4.5, Corsair H100, GTX780, 16gig Samsung, Obsidian 700 (yes there is a 700)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users