Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

THANK YOU thisisu and Bleeping Computer!!!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MrClose

MrClose

  • Members
  • 177 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia
  • Local time:12:24 PM

Posted 27 August 2013 - 02:49 AM

For over a month I have not been able to open any folders, tools or browsers on my pc!

(Not in the normal way)

 

I found some work-a-rounds to open a browser but it was a pain!

 

Maybe the following will help explain the mess ...

Operating System: Windows Vista Home Premium 64BIT

Lots of memory .. Lots of free disk space.

No problem with my Internet Connection and I am almost sure that the problem is not virus or malware related.

(Can't be absolutely sure as you will understand after reading the rest of this post)

I am desperate!

I can't open any of my browsers.

Opening anything such as tools like malwarebytes, revo uninstaller, etc. etc. is iffy!?

There seems to be no logic in what and what will not open.

Some things will open like note pad and CCleaner (From the programs folder) but wont open from the desktop!?
(This no longer works)

Malwarebytes launches from the Programs folder but wont launch from the desktop!?
(No longer works either)

None of the browsers will open from the desktop, their respective folders or from the Programs folder!?

I am also getting access denied on a lot of system tools even though I am the Administrator!?

It is odd how I was finally able to get opera to launch.

I was able to get program accessories to open .. went into system tools and launched Windows Easy Transfer (don't ask).

When that window opened up .. I hit cancel and the message Are you Sure You Want To End The Transfer came up.

After clicking yes .. Opera opened!!??
(The Only way to open a browser)

In case anyone asks Hijack this or MiniToolBox wont open either!
(The folder itself will but the app wont launch.)

All of this mess seems to have started with Comodo's Security Suite.

I had installed Comodo's Security Suite and soon after started experiencing multiple hanging startups and shutdowns.

I uninstalled it, installed MSE and Windows Firewall and .. Here I am!

It looks like I may have to do a Destructive Restore if I am to have a functioning pc again?

I only hope that someone will have an idea of what is going on before I jump to such a desperate measure!?
(Can't save copies of photos or other files because system tools or downloaded software won't work)
========================================

 

THAT is what I was dealing with!

 

No Longer!

 

thisisu's Junk Removal Tool was refereed by zep516 (another forum) which I ran and .. Problems Are GONE!!

 

YAaaaaaaa

 

Thank You thisisu







 

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users