Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I/e Address Bar Is Unresponsive


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 patsfan

patsfan

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:34 PM

Posted 22 April 2006 - 03:19 PM

Just recently noticed that when I enter a new address in Internet Explorer and click on Go, nothing happens. It just keeps me on the site I'm on. If I click on my favorites and select a site from there, I have no problem. Also can enter the address in the google toolbar that I have and have no problem. Any suggestions?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,924 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:04:34 PM

Posted 22 April 2006 - 08:58 PM

hi patsfan, I belive your problem is the result of a recent Msft patch see this item.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/50060/windows-patch-causes-problems-with-hp-kerio-software/

See also POST #4 by papakid here

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/50276/ie6-problems-lost-http-prefix-in-urls/

You might just want to do a restore to an earlier date, until they repair it, if these criteria match yours.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 patsfan

patsfan
  • Topic Starter

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:34 PM

Posted 22 April 2006 - 09:38 PM

Ok, thanks. I had heard of the patch causing issues with other things but wasn't aware of the issue with the i/e address bar.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users