Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Freeze while running malwarebytes with bluescreen pop up & restart


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 LEXIJULLYN

LEXIJULLYN

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Florida
  • Local time:01:56 PM

Posted 15 August 2013 - 11:54 AM

My computer, windows vista 32bit last night had 11 updates. This morning something seemed wrong. Started the malwarebytes to run a quick scan and it froze and a blue screen popped up with computer had to be restarted with, I believe, potential danger, message on the screen. It was fast and I can not remember exactly what it said. While it was scanning, I did see there was 1 object found so far. The computer restarted and I started it normally again to try and run the scan again. Running it again I was watching to see if I could catch the file it found the object in. The computer has found 1 object and is frozen again in the file c:\ProgramData\Act\ActData\RegistrationData.xml 20 minutes later its still frozen.

 

Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300
www.malwarebytes.org

Database version: v2013.08.15.04

Windows Vista Service Pack 2 x86 NTFS (Safe Mode/Networking)
Internet Explorer 9.0.8112.16421
Tiffany :: TIFFANYPC [administrator]

8/15/2013 1:03:37 PM
mbam-log-2013-08-15 (13-03-37).txt

Scan type: Full scan (C:\|D:\|E:\|G:\|H:\|)
Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File System | Heuristics/Extra | Heuristics/Shuriken | PUP | PUM
Scan options disabled: P2P
Objects scanned: 219114
Time elapsed: 1 hour(s), 10 minute(s), 39 second(s) [aborted]

Memory Processes Detected: 0
(No malicious items detected)

Memory Modules Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Keys Detected: 1
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{EEE6C35C-6118-11DC-9C72-001320C79847} (PUP.Optional.SweetPacks) -> Quarantined and deleted successfully.

Registry Values Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Data Items Detected: 0
(No malicious items detected)

Folders Detected: 0
(No malicious items detected)

Files Detected: 0
(No malicious items detected)

(end)
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This has happened before and it keeps coming back. Is there something else wrong?


Edited by LEXIJULLYN, 15 August 2013 - 01:53 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,663 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:10:56 AM

Posted 15 August 2013 - 07:31 PM

Welcome aboard p22002758.gif

 

Try MBAM from safe mode.


My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users