Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Browsers forum: "GreenBrowser" Won't Render intellicast.com


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 GuitarFiend

GuitarFiend

  • Members
  • 67 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 PM

Posted 12 August 2013 - 10:20 PM

I've recently began using a new browser known as "Greenbrowser".I so far actually LOVE this thing.It's very fast.And,very lightweight.It does seem to have (some) quirks (like no real help to spek of).Which is why I'm here.
Even with this page I'm getting a scripting error (a thing I really know NOTHING about).
I'm wondering if anyone can help with this scripting error problem.It appears to be interfering with one of the websites I visit (This time it's not porn.Ha,ha.).The website is intellicast.com.It simply will not render the page.
When I first attempt to open the page via either a bookmark or a link,it comes up as a blank white page.And,the same blank white page appears if I click refresh.BUT...if I highlight the address & click the "go" button,I at least get some text on the page.But,fro some reason,the page simply will not render properly with this browser.
Onthe status bar on the bottom of the browser there is a triangular,yellow icon that gives me script error info if I click on it.But,I have no idea what to do with that info.I would love to learn about this if anyone can help.All FOUR of my other browsers render this page fine (yes,I said FOUR) He,he.
Thanks-any/all help !!


Edited by GuitarFiend, 12 August 2013 - 10:22 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 smax013

smax013

  • BC Advisor
  • 2,329 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:04:48 PM

Posted 12 August 2013 - 11:02 PM

I've recently began using a new browser known as "Greenbrowser".I so far actually LOVE this thing.It's very fast.And,very lightweight.It does seem to have (some) quirks (like no real help to spek of).Which is why I'm here.
Even with this page I'm getting a scripting error (a thing I really know NOTHING about).
I'm wondering if anyone can help with this scripting error problem.It appears to be interfering with one of the websites I visit (This time it's not porn.Ha,ha.).The website is intellicast.com.It simply will not render the page.
When I first attempt to open the page via either a bookmark or a link,it comes up as a blank white page.And,the same blank white page appears if I click refresh.BUT...if I highlight the address & click the "go" button,I at least get some text on the page.But,fro some reason,the page simply will not render properly with this browser.
Onthe status bar on the bottom of the browser there is a triangular,yellow icon that gives me script error info if I click on it.But,I have no idea what to do with that info.I would love to learn about this if anyone can help.All FOUR of my other browsers render this page fine (yes,I said FOUR) He,he.
Thanks-any/all help !!


It sounds like it is having trouble with JavaScript.

If so, it could be either that the website is somehow using a newer JavaScript that what the browser supports (not sure if that is even possible) or it might have some sort of JavaScript blocking function built into it (kind of like the NoScript for Firefox). The latter seems more logical to me...so you might look in the settings.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users