Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Adobe flash reinstall and ie 10problem


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 dan786

dan786

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 04 August 2013 - 07:37 PM

I was trying to trouble shoot why i was having slow load problem in ie10 and ff and i figured ill try uninstalling and reinstall flash player. But i cant get the download link in ie10 for flashplayer. As for firefox i can download it but i cant get it to open to i can install it; the process runs but it wont give me a pop up screen to click next. The other problem is i can not load certain sites correctly in ie. im running win7 64bit . the ie problem started few days ago while the flash player thing started today witch i find odd. i managed to get flash player installed for ff but cant get it download for ie


Edited by dan786, 04 August 2013 - 09:26 PM.

gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:23 AM

Posted 04 August 2013 - 11:17 PM

How to roll back to IE9 in Windows 7 and How to troubleshoot Microsoft Internet Explorer to troubleshoot the problem.

 

Try clearing your cache files : Free Ccleaner
Ignore the Registry feature of Ccleaner as it is not recommended or needed.

 

:step1: Download Adwcleaner by Xplode : http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Click on Adwcleaner and hit the Delete button. Copy and paste the result on your next reply.

 

:step2: Scan for Malware using free Malwarebytes
Install then run a quick scan only after updating to the latest definition.Uncheck the trial pro version on setup and remove any found threats after running the scan. Please post also the result.

 

:step3: Download and install freeSuperantispyware- follow the prompts and complete the update then run a quick scan and remove threats. Post the logs after completed.

:step4: Download JRT by thisisu http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/
Make sure to disable your antivirus or any running protection softwares before running JRT to avoid interferences.
For Vista and Windows 7, right-click and Run as Administrator. In XP, double click JRT icon.
Please be patient and let the program finish scanning.
Once finish, a text document will open then copy-paste it on your next reply.


Edited by jhayz, 04 August 2013 - 11:20 PM.

Tekken
 


#3 visoin33

visoin33

  • Banned Spammer
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:23 AM

Posted 05 August 2013 - 03:02 AM

i understand your problem, few days ago, i had a same problem, but when i saw this site so i am really shocked! becaues i don't reinstall my software, i was dellet my old adobe player and download full adobe flash player, with no cost i think you should do same as i do. http://www.mysoftshop.com/flash-player-11-3-300-257-non-ie-64-bit/

#4 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 05 August 2013 - 11:05 AM

# AdwCleaner v2.306 - Logfile created 08/05/2013 at 12:03:52
# Updated 19/07/2013 by Xplode
# Operating system : Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (64 bits)
# User : dan - DAN-PC
# Boot Mode : Normal
# Running from : C:\Users\dan\Downloads\adwcleaner.exe
# Option [Search]


***** [Services] *****


***** [Files / Folders] *****


***** [Registry] *****


***** [Internet Browsers] *****

-\\ Internet Explorer v10.0.9200.16635

[OK] Registry is clean.

-\\ Mozilla Firefox v22.0 (en-US)

File : C:\Users\dan\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\oaazh866.default-1375071871917\prefs.js

[OK] File is clean.

*************************

AdwCleaner[R12].txt - [805 octets] - [04/08/2013 20:02:14]
AdwCleaner[R13].txt - [736 octets] - [05/08/2013 12:03:52]

########## EOF - C:\AdwCleaner[R13].txt - [796 octets] ##########
 

Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300
www.malwarebytes.org

Database version: v2013.08.05.05

Windows 7 Service Pack 1 x64 NTFS
Internet Explorer 10.0.9200.16635
dan :: DAN-PC [administrator]

8/5/2013 12:00:32 PM
mbam-log-2013-08-05 (12-00-32).txt

Scan type: Quick scan
Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File System | Heuristics/Extra | Heuristics/Shuriken | PUP | PUM
Scan options disabled: P2P
Objects scanned: 245859
Time elapsed: 2 minute(s), 14 second(s)

Memory Processes Detected: 0
(No malicious items detected)

Memory Modules Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Keys Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Values Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Data Items Detected: 0
(No malicious items detected)

Folders Detected: 0
(No malicious items detected)

Files Detected: 0
(No malicious items detected)

(end)
 

SUPERAntiSpyware Scan Log
http://www.superantispyware.com

Generated 08/05/2013 at 11:49 AM

Application Version : 5.6.1020

Core Rules Database Version : 10668
Trace Rules Database Version: 8480

Scan type       : Quick Scan
Total Scan Time : 00:03:03

Operating System Information
Windows 7 Home Premium 64-bit, Service Pack 1 (Build 6.01.7601)
UAC Off - Administrator

Memory items scanned      : 515
Memory threats detected   : 0
Registry items scanned    : 59818
Registry threats detected : 0
File items scanned        : 10330
File threats detected     : 0
 

 


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#5 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 05 August 2013 - 11:10 AM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Junkware Removal Tool (JRT) by Thisisu
Version: 4.9.4 (05.06.2013:1)
OS: Windows 7 Home Premium x64
Ran by dan on Mon 08/05/2013 at 12:06:15.86
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




~~~ Services



~~~ Registry Values



~~~ Registry Keys



~~~ Files



~~~ Folders



~~~ FireFox

Emptied folder: C:\Users\dan\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\oaazh866.default-1375071871917\minidumps [1 files]



~~~ Event Viewer Logs were cleared





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scan was completed on Mon 08/05/2013 at 12:09:31.50
End of JRT log
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

 


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#6 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 06 August 2013 - 05:16 PM

It is weird that works fine in ie to extent but the other ie problem im facing is the fact that i go to have it default and i close the browser and reopen it  ask me to default it when it is already the default one.  Is there fix for this ? It does this every time it closed and reopen and seems when i go to internet optins i click default butten then close internet options and reopen them i have hit make ie default again...


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#7 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:23 AM

Posted 06 August 2013 - 06:27 PM

How to make Internet Explorer your default browser.


Tekken
 


#8 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 06 August 2013 - 06:50 PM

the link didnt help because i can go to default programs  it doesn't list ie on there but it list fire fox though ..


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#9 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:23 AM

Posted 06 August 2013 - 07:16 PM

Ok. Go to your IE browser Tools menu - Internet options - Programs tab - click ' Make Default' uncheck 'Tell me if internet explorer... option' then hit apply - OK.


Tekken
 


#10 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 06 August 2013 - 08:08 PM

is there settings messed up that caused this?


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#11 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:23 AM

Posted 06 August 2013 - 08:21 PM

is there settings messed up that caused this?

Usually user intervention on changes made either by softwares installed, settings or infections. Did the last suggestion worked?


Tekken
 


#12 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 06 August 2013 - 09:27 PM

the remove check mark?


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#13 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:23 AM

Posted 06 August 2013 - 09:53 PM

Go to your IE browser Tools menu - Internet options - Programs tab - click ' Make Default' uncheck 'Tell me if internet explorer... option' then hit apply - OK.

Both actually...


Tekken
 


#14 dan786

dan786
  • Topic Starter

  • Members
  • 152 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 06 August 2013 - 11:24 PM

both?

 and i recall when avast upgraded to v8 i think it is that caused my ie problem ...


gigabyte 990fxa ud7, amd fx 4100 quadcore , 8gb corsair ram, msi n570gtx pe/oc twin frozer III, pc power cooling950 silencer psu, wd 1tb hd
win 7 prem 64bit


#15 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:23 AM

Posted 07 August 2013 - 12:26 AM

 

both?

 and i recall when avast upgraded to v8 i think it is that caused my ie problem ...

 

Not sure what you mean by Avast causing the error message on IE not a default browser. My suggestion is just a generic approach and certainly not on any protection software in question.


Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users