Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AFTER ZeroAccess virus ......


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MMMeaders

MMMeaders

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:48 AM

Posted 30 July 2013 - 01:36 PM

So, I had a zero access virus on my computer which caused weird commercials, music and other noise to play through my speakers at all times....I managed to remove the virus thanks to the brains of this forums other members :) Thank you btw!! However, now my speakers/sound do not work at all. I have tried removing all software and restarting. I have tried remove and reloading the drivers for the on board sound card as well....that is the extent of my "how to fix" knowledge concerning this :) Any ideas or suggestions?? I don't even have a speaker icon on my desktop toolbar anymore. If you go to control panel and try to click sound, nothing happens...nothing at all :( Would really appreciate any help!! 

 

Computer is a Dell XPS 8300


Edited by MMMeaders, 30 July 2013 - 02:12 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users