Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

The system started to hang up


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Niroy

Niroy

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:41 PM

Posted 26 July 2013 - 06:27 PM

Hello! Need some help in my situation: 2-3 days ago system started to hang up every boot after some time (1-30 minutes). No programs were installed, no drivers either. After some manipulations with my viaraid driver the system didnt even boot, it froze on the windows logo (no boot in safe mode too). 

After i worked from windows PE and deleted files 

Msft_Kernel_Apfiltr_01009.Wdf

 

Msft_Kernel_ccdcmb_01009.Wdf

Msft_Kernel_ew_jubusenum_01009.WdfMsft_User_PCCSWpdDriver_01_09_00.Wdf

Msft_User_WpdFs_01_09_00.Wdf
Msft_User_WpdMtpDr_01_09_00.Wdf

from windows/system32/drivers

 

and files

 

 

umstartup.etl

perfh019.dat

7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-1.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0

7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-0.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0

 

my system started to boot normally, but it hangs again. Did some antivirus tricks from windows pe and deleted all suspicious files (not system) - nothing worked...

The system hangs faster when i start to work in browser (any). It also hangs in safe mode.

What could you recommend me to do?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Niroy

Niroy
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:41 PM

Posted 27 July 2013 - 03:34 AM

Should i post logs from combofix, frst and others?



#3 Niroy

Niroy
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:41 PM

Posted 27 July 2013 - 06:14 AM

Now it hangs not only in browser, but everywhere. Processexplorer showed, that in the moment of hanging the process "hardware interrupts and dpcs" loads the system periodically. I've cleaned all the drivers from the safeboot, still the same. Installed new drivers, still the same. I think there's a virus, not a hardware problem...



#4 Niroy

Niroy
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:41 PM

Posted 06 August 2013 - 04:44 PM

Anybody?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users