Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows update error...


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jllcpa

jllcpa

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:23 PM

Posted 22 July 2013 - 11:40 AM

Split from: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/478602/windows-update-errorerror-80246008/ ~ Animal

I've got the same problem here is my Farber file - I've been running McAfee since I had the computer without interruption.  
 
Farbar Service Scanner Version: 13-07-2013
Ran by Jim (administrator) on 22-07-2013 at 12:35:36
Running from "C:\Users\Jim\Downloads"
Microsoft Windows 7 Home Premium  Service Pack 1 (X64)
Boot Mode: Normal
****************************************************************
 
Internet Services:
============
 
Connection Status:
==============
Localhost is accessible.
LAN connected.
Google IP is accessible.
Google.com is accessible.
Yahoo.com is accessible.
 
 
Windows Firewall:
=============
 
Firewall Disabled Policy: 
==================
 
 
System Restore:
============
 
System Restore Disabled Policy: 
========================
 
 
Action Center:
============
 
Action Center Notification Icon =====> Unable to open HKLM\...\ShellServiceObjects\{F56F6FDD-AA9D-4618-A949-C1B91AF43B1A} key. The key does not exist.
 
 
Windows Update:
============
BITS Service is not running. Checking service configuration:
Checking Start type: ATTENTION!=====> Unable to retrieve start type of BITS. The value does not exist.
The ImagePath of BITS service is OK.
The ServiceDll of BITS service is OK.
 
 
Windows Autoupdate Disabled Policy: 
============================
 
 
Windows Defender:
==============
WinDefend Service is not running. Checking service configuration:
The start type of WinDefend service is set to Demand. The default start type is Auto.
The ImagePath of WinDefend service is OK.
The ServiceDll of WinDefend service is OK.
 
 
Windows Defender Disabled Policy: 
==========================
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=DWORD:1
 
 
Other Services:
==============
 
 
File Check:
========
C:\Windows\System32\nsisvc.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\nsiproxy.sys => MD5 is legit
C:\Windows\System32\dhcpcore.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\afd.sys => MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\tdx.sys => MD5 is legit
C:\Windows\System32\Drivers\tcpip.sys => MD5 is legit
C:\Windows\System32\dnsrslvr.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\mpssvc.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\bfe.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\drivers\mpsdrv.sys => MD5 is legit
C:\Windows\System32\SDRSVC.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\vssvc.exe => MD5 is legit
C:\Windows\System32\wscsvc.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\wbem\WMIsvc.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\wuaueng.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\qmgr.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\es.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\cryptsvc.dll => MD5 is legit
C:\Program Files\Windows Defender\MpSvc.dll => MD5 is legit
C:\Windows\System32\svchost.exe => MD5 is legit

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 sikntired

sikntired

  • Members
  • 975 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:02:23 PM

Posted 22 July 2013 - 07:42 PM

Please take a look at this: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Windows-Update-error-80246008



#3 jllcpa

jllcpa
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:23 PM

Posted 23 July 2013 - 05:49 AM

I tried that I have no BITS file.   






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users