Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

VGrabber


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 john977

john977

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:20 PM

Posted 18 July 2013 - 03:16 AM

I`ve tried to log on to a particular webpage which I`ve used several times before. However I`n now interupted by VGrabber search engine run I thing by Conduit. When I request the site I`m after I`m told its not available. I`ve removed VGrabber from add/remove section ( I don`t know how it got there in the first place)  and it appears to be gone. However it still interupts each time I try to log on, preventing me reaching the site. Any ideas please?


Edited by hamluis, 18 July 2013 - 08:39 AM.
Moved from XP to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,759 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:10:20 AM

Posted 18 July 2013 - 08:30 PM

Which browser is affected?

Did you try different browser?


My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users