Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

IE8 errors


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 gunner 1

gunner 1

  • Members
  • 151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:uk
  • Local time:05:01 PM

Posted 13 July 2013 - 08:04 AM

Hello All,

              Sorry if this has been posted before, I run IE8 on win.xp, on both a PC and a laptop,  the first time i click to open a web page in google everything is normal, after that i get a yellow shield set on what looks like a sheet of paper with a black exclamation mark in it.  and a message Error on page, and nothing happens, also message Done. and nothing happens, my connection is strong, this happens on both computers.   i uninstalled and went back to IE7 but its still the same. also clicking the back button dosnt always go back to google,  can anyone offer a solution. thanks in advance.

 

                                                      Regards Gunner



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 sikntired

sikntired

  • Members
  • 947 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:01 PM

Posted 13 July 2013 - 01:52 PM

Hi gunner 1,

 

Try enabling 'Compatibility View' and see if this helps. Click on TOOLS and check compatibility view.

 

 

Regards..............



#3 gunner 1

gunner 1
  • Topic Starter

  • Members
  • 151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:uk
  • Local time:05:01 PM

Posted 15 July 2013 - 06:52 AM

HI Sikntired,

                    Just tried what you said,  sorry but no change after trying,  Thanks anyway.

 

                                            Regards Gunner



#4 sikntired

sikntired

  • Members
  • 947 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:01 PM

Posted 15 July 2013 - 08:18 AM

This may be a restricted site listed in your browser settings. If you wish you may remove this site from restricted.

 

Try using a different browser and visit the same website and see if the issue still exists.

 

I would also clear the cache and all cookies.

 

Regards..................






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users