Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Changing port on old IP Camera..conflicting with new camera


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 chaianne

chaianne

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:52 AM

Posted 08 July 2013 - 06:40 PM

Hi...I'm new to the forum so I'm not sure if this is in the right thread or not. I have 2 Easyn Wireless Ip Camera's and just purchased a Wanscam Wireless Ip Camera. The problem I'm having is...I think that because one of the Easyn camera's is set to port 99....the Wanscam...which came with a factory setting of 192.168.1.99:99...is keeping me from changing the port number on the new one. I can't get the search tool to pick up the new camera. I want to go in and change the port for the Easyn camera but I'm not sure how. Do I go to the tools on the camera and change it there and then on the router settings? I'll leave the new camera with the factory settings if I can get the Easyn camera changed to another port. But I'm not sure how to do this without screwing things up to where I can't get into the older camera at all. I hope this isn't confusing! LOL I think I just talked myself around in circles trying to explain what I'm trying to do! LOL Any help I can get with this would be greatly appreciated!

 

Chaianne



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 bludgard

bludgard

  • Members
  • 934 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:No Clue Whatsoever, Western Hemishere
  • Local time:02:52 AM

Posted 13 July 2013 - 11:40 PM

Hi.

Go to hardware and stuff and remove (delete) any other camera showing. Go to remove programs and uninstall the software of said camera.

Reboot.

Connect new hardhwar (camera) and follow instructions .






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users