Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Modem Conection Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hybrid2

Hybrid2

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:05 AM

Posted 17 April 2006 - 05:41 PM

First,i know very little about computers.lots of words and abreviation,mean nothing to me.

Yesturday i turned on my computer,a few second later i lost conection.asumed the internet was down in my area,rare but it hapen.

end of the day.noticed it said that my conection was active.called my cable company and learned I just had to disconect my modem,they reset it,and plug it back.

Everything was fine.till today.
it keep disconecting every few minutes,can go up to 20 minutes.
got tired of unpluging and pluging.
Noticed the reset buton.It never stop!

Supossed to be someone coming tomorow to fix it.but i need my computer now.

Can anyone help?

I got a few problem since i put a new grafic card in(Geforce n6200)
and instaled Firefox not long ago.
Related?

computer is XP Home
Modem is a...RCA
got a cable conection

Thanks a lot for any help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ssfire

ssfire

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:05 AM

Posted 17 April 2006 - 10:26 PM

I wouldn't think (from the sound of it) like Firefox had anything to do with it. This is just a guess but is sounds more like it's getting hot.

#3 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:12:05 AM

Posted 18 April 2006 - 12:34 AM

Welcome to Bleeping Computer.
I had similar problems and it turn out to be the cable from the house o the junction box at the street. It would give me intermittant outages.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#4 Hybrid2

Hybrid2
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:05 AM

Posted 25 April 2006 - 03:51 PM

Well i fond the problem.
It was a bug. :thumbsup:

got rid of it but it came back the next day.
This time only the internet it self was down.
MSN,aim and my online game where working.

all gone and fix now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users