Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webcam not detected - Sony Vaio


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bjacks9

bjacks9

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:23 AM

Posted 05 July 2013 - 03:19 AM

I have a Sony Vaio and all of a sudden I've been trying to open up my webcam in ArcSoft Web Companion, and I keep getting a message that says "A webcam is not found or working properly." I look in Device Manager and don't even see the webcam in there. I'm not sure what could have happened to make the webcom become "disconnected" Does anybody have any advice on how to fix this?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ratchet48

ratchet48

  • Members
  • 207 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Western US
  • Local time:02:23 AM

Posted 07 July 2013 - 07:57 AM

bjacks9,

I would think that unless the camera hardware has failed Windows update has installed an incompatible driver. I would start by following instructions here;

https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/31634/p/48903%2C49902%2C55873%2C55893/c/65%2C66/kw/webcam%20not%20detected

 

Don't know which model VAIO you have but procedure should be the same. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users