Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please help.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Zestypanda

Zestypanda

  • Members
  • 603 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sunny San Diego, California.
  • Local time:08:11 PM

Posted 03 July 2013 - 12:16 AM

Ok, so I was dong a YouTube video, I do tutorials. And well I use camtasia and I just got done recording a three and a half hour long video, hit stop (not delete) and it said creating video, went to 100% and then it closed the little window. It didn't open the preview window or camtasia studio, I've looked in the obvious places, and I've restarted mt pc (probably a bad idea) can anyone please help me try to recover my video?

Have a question, or just wanna chat? Send me a message. Or add me as a friend.

 


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Zestypanda

Zestypanda
  • Topic Starter

  • Members
  • 603 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sunny San Diego, California.
  • Local time:08:11 PM

Posted 03 July 2013 - 12:22 AM

Also, my router reset its self right at the end of the video, ten minutes before I hit stop, so I lost wifi. But I didn't care. Furthermore, I set my mouse down and the. Cursor slid towards the "show/peak at desktop" button, and when I unpeeled the desktop the progress bar kinda hiccuped at 79% then continued, am I screwed?

Have a question, or just wanna chat? Send me a message. Or add me as a friend.

 


#3 Zestypanda

Zestypanda
  • Topic Starter

  • Members
  • 603 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sunny San Diego, California.
  • Local time:08:11 PM

Posted 03 July 2013 - 12:43 AM

Ok, I'm screwed, I don't know how many minutes over the three hour mark it was. http://techsmith.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2575/kw/sysaudio

Have a question, or just wanna chat? Send me a message. Or add me as a friend.

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users