Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help needed with Outlook setup


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bandy1999

bandy1999

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:39 AM

Posted 27 June 2013 - 12:34 PM

After completing the information for username, etc and running sending send test email (successfully) then when hitting next a box appears saying "operation failed". I have run repair from the installation disk a couple days ago because I was receiving this message and last week tried running scanpst and this did not help either.

 

thank you



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jkostar

jkostar

  • Members
  • 103 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:04:39 AM

Posted 27 June 2013 - 12:40 PM

Hello. To troubleshoot this, additional information would need to be provided. What type of email account is this? (pop3, imap, exchange?) is this a web mail account, or a corporate email account? was this account working previously, or is this the initial set up, and has never worked yet?


 

 

 


#3 bandy1999

bandy1999
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:39 AM

Posted 27 June 2013 - 12:54 PM

pop3 account, web based account, working on the web, outlook used before a year ago with an exchange server account. 

 

thank you for help



#4 jkostar

jkostar

  • Members
  • 103 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:04:39 AM

Posted 27 June 2013 - 01:10 PM

I am not sure what you mean when you said "outlook used a year ago with exchange server account"? Are you saying you previously had a working exchange account, and that this pop3 account is a newly set up account that does work on the web?


 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users