Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HP OfficeJetPro 8600 will network to print, not to scan


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 PastorGeiger

PastorGeiger

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:21 PM

Posted 25 June 2013 - 09:33 AM

Howdy!

 

I'm working with my new employer's network, and there is a community printer: OfficeJet Pro 8600.

I spent several weeks printing via the e-mail-to-printer function, but recently I successfully connected to the printer through the Ethernet from the Network page on Windows (running Vista Home SP2 on a Dell Inspiron 15, FWIW). I've been printing just fine through that connection ever since, up to and including about an hour ago.

But when I try to open the HP Scan utility, it tells me that it can't find the printer (http://i.imgur.com/cJoRSTi.jpg).

 

Harrumph.

 

Do y'all have any ideas about how I might proceed? 

Thanks!



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 PastorGeiger

PastorGeiger
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:21 PM

Posted 25 June 2013 - 10:19 AM

OP Update:

 

I've just run the HP Print and Scan Diagnostic. It doesn't even show the 8600 as visible. It shows two other printers - a Deskjet 6500 and an Officejet Pro 800 A809. I have no idea if they're on the network in other users' offices or what. But the 8600 doesn't show up, which strikes me as similar to the Scan problem -- it's like the network only recognizes that I'm connected to the 8600 when I print, but for all other purposes my laptop has never heard of it.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users