Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Archived files not extracting


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Ninjadad

Ninjadad

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 PM

Posted 17 June 2013 - 12:50 PM

Hi, I'm having a problem with all the archived files on my laptop,(anything in a .zip, .rar, .7zip file etc). Problem has just started today so not sure if I've got a virus of some sort.

Basically any existing or newly downloaded file that I have on my laptop does not appear to be extracting. If I use an extract all method, then one of the folders will extract (if there are folders in the file) but when I look in the folder it's empty. If it is just a file ie;.js,.css or .jpg or something then it wont transfer. I can pick up the file and drag and drop it in to the desired destination but once I let go nothing happens. The destination folder is still empty.

Does anybody have any idea why this would be happening?

I'm on a Qosmio X500-134 laptop running W7 Home Premium SP1

 

Thanks in advance



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users