Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

e-mail retrevial


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 waxace

waxace

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, New York
  • Local time:03:33 AM

Posted 16 June 2013 - 10:56 AM

Seems all of a sudden, I cant connect with the server for e-mail and certain virus protection updated.   I did not add any programs, it just times out... this happens with windows mail, thunderbird and outlook and Mailwasher (Together or seperately)  If I go to a web based app like g mail or go to my cable providers site I can get my mail through them, but any program will not even download any messages...  I checked all settings and they are all correct.   Is there something I am missing??  


Edited by hamluis, 16 June 2013 - 04:06 PM.
Moved from win 7 to Web Browsing/Email - Hamluis.



Just The Tip of the Iceberg.......WAXACE

Intel Core 2 CPU 6700@2.66 GHz 2.67GHz
NVIDIA GeForce GTS 450 Memory 4094 G
Windows 7 Ultimate 64 bit

500G 7200RPM Internal  1T 7200RPM External


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Members
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:02:33 AM

Posted 16 June 2013 - 12:43 PM

Are you getting any error messages? If so, post the error. If your email address is in the error xxx out the part before @wherever.com/net.

Who is your ISP?

#3 waxace

waxace
  • Topic Starter

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, New York
  • Local time:03:33 AM

Posted 16 June 2013 - 12:57 PM

Optimum is my ISP, only error is "timed out" to server or unable to connect to the server.. I am able to go online and surf the internet though


Just The Tip of the Iceberg.......WAXACE

Intel Core 2 CPU 6700@2.66 GHz 2.67GHz
NVIDIA GeForce GTS 450 Memory 4094 G
Windows 7 Ultimate 64 bit

500G 7200RPM Internal  1T 7200RPM External


#4 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Members
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:02:33 AM

Posted 16 June 2013 - 04:17 PM

Could be a problem with your ISP server. It happens. And the fact that is happening in 3 different email clients points to that being a possibility.

And it usually does not affect being able to get mail from the ISP webmail site.

Edited by Queen-Evie, 16 June 2013 - 04:18 PM.


#5 waxace

waxace
  • Topic Starter

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, New York
  • Local time:03:33 AM

Posted 16 June 2013 - 05:36 PM

But here is the deal,  On another laptop on the same network and router, my mail works fine...




Just The Tip of the Iceberg.......WAXACE

Intel Core 2 CPU 6700@2.66 GHz 2.67GHz
NVIDIA GeForce GTS 450 Memory 4094 G
Windows 7 Ultimate 64 bit

500G 7200RPM Internal  1T 7200RPM External





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users