Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

New build w/windows7


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 maranatha

maranatha

    Whats That !


  • Malware Response Team
  • 1,229 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Seattle Washington
  • Local time:12:58 PM

Posted 15 June 2013 - 07:34 AM

Hi

I am trying to install a VM in my new built system running windows 7 The processor is a i7-3770K and the vm says that the processor is not set for 64 bit Yet I am running windows 7 64bit.

Can you tell me what I need to install and where to install it for the VM to not give me this message?

Thanks

maranatha


Windows7 Professional 64 Bit

 

I'm going in the wrong direction to be in a hurry!


unite_mo.jpg


My help is always free, But I do accept donations.
Donate Here


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 x64

x64

  • Members
  • 352 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Local time:08:58 PM

Posted 15 June 2013 - 08:56 AM

There are probably some settings in your BIOS related to virtualisation that need enabling.

 

x64






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users