Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Problem?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 boho555

boho555

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:11 AM

Posted 14 June 2013 - 05:52 AM

I have a windows pc that recently had the trojan horse virus and i got avg internet security and malwarebites,and some more anti-malware programs, i then after i while i got rid of it it think because it stop showing up and it wasn't being detected.
I then whent on youtube to watch some videos and i watched albout and hour of then then my browser (google crome/torch)  
stopped loading the pages and gust saying i couldn't connect to the proxy server so i changed it like it says and it loaded then again but the problem now occurs anytime i go on youtube! 

 

I also run minecraft and other servers but minecraft is my biggest but now they wont connect when i port forward! i did use my windows 7 repair disk to update because i didn't what to do a wipe and reload and it didn't fix the problem so im asking you guys/girls for help.
 
Thank you and have a nice day.

 

Mod Edit: Moved topic from Windows 7 to a more appropriate forum. ~bloopie


Edited by bloopie, 14 June 2013 - 08:40 AM.
Also removed email


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users