Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Computer Wont Start

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 scrino


  • Members
  • 1 posts
  • Local time:11:38 PM

Posted 17 November 2004 - 02:54 PM

I have a Gigabyte GA-7VT600 motherboard with an AMD 1.2 GHz processor. When I try to turn on the computer it runs for 1-3 secs. then shuts off. Ive tried several brand new hard drives and same thing. If i disconnect the power to the hard drive it starts up fine. After maybe ten tries then it may start and run fine however once i turn it off its the same all over againg.

Anyone ever here of this symptom and have and suggestions?

BC AdBot (Login to Remove)



#2 Grinler


    Lawrence Abrams

  • Admin
  • 43,434 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:38 AM

Posted 18 November 2004 - 09:01 PM

Have you added any new hardware in the computer recently?

Usually a hard drive should not stopt he computer from booting unless you have a powersupply problem and the hard drive is pulling too much juice.

Do you have a problem if you pull out other components like the cd rom drives?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users