Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

some virus or trojan somewhere in the computer


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 cramped762

cramped762

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:21 PM

Posted 09 June 2013 - 01:30 PM

i would greatly appreciate anybodys help. i have a toshiba with windows vista 32bit. i tried everything, i erased the hard drive and reinstalled windows numerous times. i have all the up dates, norton 360, avast, combo fix. the computer works fine for about and hour or two then it says i have invalid windows copy, kicks me off the internet, cant do admin stuff. im on safe mode with windows malicious software remover and norton 360 which is a 30 day trial. i used malwarebytes which i purchased. i get animations as soons as i boot the computer and they dont go away. i see weird programs and scripts all over the pc but can delete them. please help!!! i will follow your directions. my wifi barely started working. if i can use ubuntu to get this virus i have a partition i just installed. thank you for your time.

Edit: Moved topic from Windows Vista to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users