Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Gigabyte 990fxa-ud3 RAID SETUP


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Webspaceman

Webspaceman

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Newtownards
  • Local time:01:13 AM

Posted 08 June 2013 - 03:42 PM

Hi can anyone help me i have been trying to setup a RAID 0 using onboard raid, have followed all instructions in manual. But windows cant detect the drives. I have went to Gigabytes website downloaded all latest drivers, flashed the BIOS with latest one. I am trying to install windows on an SSD and use 3 2TB western Digital caviar green Hard drives as Storage. Windows is installed on SSD. Is there drivers for windows i need to get. If someone could tell me step by step what to do PLEASE.  LOL i been at this for days.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:08:13 PM

Posted 10 June 2013 - 11:26 AM

Hi,

If I remember correctly a RAID 0 setup requires two of the same size, type drives as one is a mirror of the other. I don't see that in the specs of your message.

Keep us posted


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users