Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

cannot open/save attachments


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 PC11

PC11

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Breda, Netherlands
  • Local time:10:21 AM

Posted 04 June 2013 - 11:25 AM

Hi,

cannot open or save Windows Mail attachments vista home premium with iexplorer 9 (dutch).

Either no reaction or a error message on every attempt...

 

thanks for any help....

CU..., Laci


Edited by hamluis, 04 June 2013 - 02:36 PM.
Moved from Vista to Web Browsing/Email - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,742 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:21 AM

Posted 04 June 2013 - 11:48 AM

Can you post translations of the error messages which make sense to us?  Thanks :).

 

You have no other system problems...only with email?

 

Louis



#3 PC11

PC11
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Breda, Netherlands
  • Local time:10:21 AM

Posted 04 June 2013 - 02:16 PM

can't perform this action



#4 PC11

PC11
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Breda, Netherlands
  • Local time:10:21 AM

Posted 04 June 2013 - 02:18 PM

no other problems I know of, or possibly IE 9....



#5 PC11

PC11
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Breda, Netherlands
  • Local time:10:21 AM

Posted 05 June 2013 - 04:20 PM

copying the mail to another winuter solvesthe problem, but leavesquestions......






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users