Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound doesn't work/ Even after updating drivers and disabling enchantments


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 enzokool1

enzokool1

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 02 June 2013 - 10:37 PM

I had staticky sound from my speakers more frequantly come on and start making lots of noice until its unbearable to have sound on. Now sound isnt even on. I updated drives and still no sound. I disabled enchantments .. something windows helper said to do, and that too didnt help. Thanks for any help.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,193 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:10:37 AM

Posted 03 June 2013 - 01:17 PM

Hi,

Have you checked all of the cable connections to be sure they are securely inserted into the correct ports?

Keep us posted


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users