Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound doesn't work anymore


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Hyydra

Hyydra

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:24 AM

Posted 30 May 2013 - 02:16 AM

For some odd reason my sound is not working. Please help me.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 NoHz

NoHz

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Local time:06:24 AM

Posted 30 May 2013 - 04:35 AM

Hi Hyydra

 

Have you installed anything new recently? Try starting with this guide from Windows Support for finding common sound issues. Message back if that doesn't work.



#3 im abcd

im abcd

  • Members
  • 167 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 30 May 2013 - 04:55 AM

Try doing the following: 

 

  • Go to device manager and under sounds video and game controller check if any error is shown. 

     

  • Also, update your sound drivers.

     

     


Edited by im abcd, 30 May 2013 - 04:55 AM.

3dsig_zpsd150d538.png

 


#4 Chris Cosgrove

Chris Cosgrove

  • Moderator
  • 6,432 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Local time:11:24 AM

Posted 30 May 2013 - 06:09 PM

This may seem too trivial for words, but, it's amazing how often the trivial gets overlooked !

 

Down at the bottom of your screen, at the right hand end of the taskbar, where your loud speaker symbol lives. It isn't switched to 'Mute' is it ?

 

Chris Cosgrove



#5 tdh516

tdh516

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:24 PM

Posted 30 May 2013 - 11:03 PM

It is most likely 1 of 3 things,

1- You have your sound turned off (as already posted)

2-You have an issue with your sound driver (Make sure you have a sound driver installed, and that it is up to date)

3- Make sure your speakers are plugged in and working (external speakers). It may be a hardware fault if nothing seems to work






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users