Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No icons showing, little mouse control, spigot inc. in processes, & weird stuff


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 taram7

taram7

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:39 AM

Posted 29 May 2013 - 06:04 PM

I first noticed a problem when my computer started telling my internet connection was not secure. I have not received this information for my laptop or other computer, only this one. 

So I tried to download and run Mbam and it wouldn't let me. I went into safemode, ran rkill and downloaded it, ran it. Said it found an 'ad. something' and removed it. So I thought I was okay at that point. Nope.

 

Restarted in regular mode- no icons. Went back to safemode, ran unhide, then Rkill- back to regular and ran Mbam. Found nothing. Ran Avast Antivirus Full scan, found nothing. Downloaded and Ran 10bit. Found nothing. 

 

Every time I shut it down or restart- no icons. I left it sit once for about an hour, icons finally popped up. But my mouse is now possessed. It double clicks everything, sometimes if I just run the mouse over, it clicks it for me. Opens 2-3 of everything I try to open. I am still getting 'network not secure' which takes me to a Comodo screen to buy their safe connect thing. Comodo (free) is my firewall I run.

 

Some time after using machine, the usb's stop reading, and it kicks my wireless adapter off. I have ran everything I can find and nothing picks up anything. But still no icons on startup- until days later, still get unsecure network error and mouse is still possessed. 

 

I ran a process explorer v15.3 to see if my startup was just messed up since its an old computer and found two Spigot, Inc. processes. Other than the normal Microsoft processes and my security programs, Chrome and Sun Micro. 

 

I googled the Spigot, inc. and I guess it is pretty seedy. 

 

also ran FRST and ComboFix. 

But I don't know much about computers except that I know something is wrong with this one. I need it for my business and its not working well. 

Thank you so much!

Tara



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,530 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:06:39 AM

Posted 29 May 2013 - 08:34 PM

Having run ComboFix we need to see that log. Please repost the above with it here.

 

Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs         


How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 taram7

taram7
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:39 AM

Posted 29 May 2013 - 10:45 PM

I reposted in other forum


Edited by taram7, 29 May 2013 - 10:46 PM.


#4 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,530 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:06:39 AM

Posted 29 May 2013 - 11:27 PM

Now that your log is properly posted, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a Malware Removal Team member, nor should you continue to ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show it the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.
From this point on the Malware Removal Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.
Please be patient. It may take a while to get a response because the Malware Removal Team members are very busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the Malware Removal Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another MRL Team member is already assisting you and not open the thread to respond.
The current wait time is 1 - 2 days and ALL logs are answered.
If HelpBot replies to your topic, PLEASE follow Step One so it will report your topic to the team members.
To avoid confusion, I am closing this topic.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users