Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Rundll Error


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 coolum

coolum

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:32 AM

Posted 12 April 2006 - 11:46 AM

C:\Progra~1\newdot~1\newdot~2.dll

I have been getting this messsage at startup pn my computer and I am wondering how to get rid of this problem.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,030 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:03:32 AM

Posted 12 April 2006 - 12:48 PM

I googled this and found this site which state that their product will remove this, and it says that it's free.

http://www.pcmightymax.net/cgi-bin/view.cg...html?dllfix.net

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:05:32 AM

Posted 12 April 2006 - 01:03 PM

I suggest you follow the directions here:
How To Remove New.net / Newdotnet
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:06:32 AM

Posted 12 April 2006 - 01:15 PM

Do you know the date that this problem began?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users