Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Uninstalled Nav, Now No Internet?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MarieBoyer

MarieBoyer

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 PM

Posted 10 April 2006 - 06:56 AM

My sister-in-law's NAV 2005 (6 month trial version) expired on her new computer (emachine/xp home). I went over and helped her remove it following the most up-to-date removal instructions, per tutorial from here. I checked the C:/program files and no evidenceof any NAV leftovers. I then cleaned her computer with cccleaner to remove any and all remnants. I then installed AVG-free onto her computer.

It seemed fine. But then in the morning, she could not access the internet (either through IE or Firefox). I installed the winsockfixit (I think that is what it is called) and she was up and running again on the internet.

But then this morning, once again, no internet access. I am sure it is related to the removal of NAV. Her computer had NO PROBLEMS until we removed NAV.

Can someone help me help her? Thanks so much! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users