Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Autoplay does not work with my media card (SD card)


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 David...

David...

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 30 April 2013 - 09:28 PM

I own Windows 8 and Autoplay does not function at all with my media card (SD card).

 

I have tried everything.

Researched online for hours for a solution.

 

I formatted the SD card.

Tried another card.

The Autoplay works perfect with CD's, DVD's and USB sticks.

I adjusted the default settings with Autoplay, with no luck.

 

My camera is a Canon.

And the SD card is setup with the following folders:

"F:\DCIM\100CANON

&

F:\DCIM\CANONMSC"

 

 

Sorry about all this information, but I would like to provide some information first.

 

Now running virus detections with Defender and Malwarebytes.

 

 

Any assistance would be greatly appreciated.

 

Grinder



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 01 May 2013 - 03:25 PM

Nothing was found with Defender and Malwarebytes.



#3 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 09:57 PM

Did you try to reinstall the card reader driver?



#4 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 09:59 PM

hahahha Francis, how did you know of this post?



No Francis I did not..

 

When I checked in 'Device Manager' I did not know which one to refer to....



#5 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:00 PM

I saw what you write in the other topic :P



What's the computer model ?



#6 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 01 May 2013 - 10:02 PM

Toshiba Satellite L840



#7 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:04 PM

Model PSK8GC-026004



#8 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:04 PM

I need the full model number.

 

For example :

 

Satellite L840-BT2N22

Satellite L840-BT3N22

Satellite L840-ST2N01

etc.



#9 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 01 May 2013 - 10:06 PM

Please use the Model Number found above.

It is a Canadian model

 

I already had that problem online with toshiba



#10 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:08 PM

I thought it was a united states model ^^



#11 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:09 PM

Please download and install this driver.

 

http://support.toshiba.ca/support/isg/drivers/common/new/TC70125600F_Alcor_Micro_Card_Reader_4.3.17.00279.exe



#12 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:57 AM

Posted 01 May 2013 - 10:09 PM

well the L840 is written on the bottom...



#13 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:14 PM



#14 David...

David...
  • Topic Starter

  • Members
  • 111 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:18 PM

Francis,

 

Is that this same driver>

 

did you just repeat yourself?



#15 Guest_Francis Houle_*

Guest_Francis Houle_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 May 2013 - 10:19 PM

Yes because I thought you don't see my previous message.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users