Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Booting problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 carlos6

carlos6

  • Members
  • 25 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:42 AM

Posted 18 April 2013 - 07:52 AM

Hi , I am having a problem with my Computer.When I switch on pc it starts booting for 2 seconds , then completely stops for 6 seconds, then boots again normally. When it stops for 6 seconds both cpu and case fans stop and front LED indicator stays off. Any ideas please?

ASUS P5G41T-MLX2/GB MB

Intel CPU dual core 2.93GHz

DDR 2 memory 4GB

Nvidia Gforce GT220, 1MB memory

OS Windows 7 pro



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:42 PM

Posted 19 April 2013 - 02:11 AM

Please try using another PSU unit of same or greater wattage then check on the difference.


Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users