Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows 7 and 8 pings


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 YeOldeCodger

YeOldeCodger

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:southern UK
  • Local time:11:05 PM

Posted 18 April 2013 - 12:11 AM

Everytime I do a speedtest in IE10,Chrome,Firefox I get 60/80ms and 75/85Mbps on a 100Mbps connection. All browsers updated. Also I get more spikes of speeds in windows 7.

 In Windows 8 on same pc (Dual boot) I get 10ms and 102/105Mbps in the same browsers. No spikes.

I run exactly the same antivirus, AVG pro 2013, same browser addons etc. Both Os`s setup the same.

Has anyone any ideas on why?

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,398 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:05 PM

Posted 18 April 2013 - 11:04 AM

What test site did you use?

 

I myself...would expect differences between O/Ses...just as I would expect differences in every possible comparison of O/S function.

 

Networking is just part of the O/S build and I would see no reason to expect similarities in performance for specified tasks.

 

Ditto with browsers.

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users