Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

localhost web servers not working after google redirect virus


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rd4k1

rd4k1

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:06 PM

Posted 15 April 2013 - 02:28 PM

I had a redirect virus, got rid of it but now localhost programs dont work. I've tried WAMP and Microsoft's Web Platform Installer, neither works in any browser.

 

I already had WAMP installed, trying to connect to localhost or 127.0.0.1 it's just infinitely attempting to connect with no success. M$ WPI fails to install PHP. I get:

 

PHP 5(.something, I didnt write the full version) For IIS Express

This product did not install successfully: Downloaded file failed signature verification and may have been tampered with.

 

And when it opens the localhost in the browser gives an Internal Error.


Edited by rd4k1, 15 April 2013 - 02:29 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rd4k1

rd4k1
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:06 PM

Posted 22 April 2013 - 10:13 AM

edit: After searching all over I found the winsock needed to be reset.


Edited by rd4k1, 22 April 2013 - 12:28 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users