Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

System Care Antivirus blocked password


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 lindastrouble

lindastrouble

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:52 PM

Posted 10 April 2013 - 11:43 AM

Hello. I was trying to follow the removal instructions on this site. When I restarted in safe mode it asked for my password but would not accept it. Now I can't access anything past the welcome screen. Please help me. Thank you!!


Edited by hamluis, 10 April 2013 - 12:22 PM.
Canceled move - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:52 PM

Posted 10 April 2013 - 12:20 PM

Are you referring to the following instructions?

 

If so, please note the directions near the bottom:

 

"If you are still having problems with your computer after completing these instructions, then please follow the steps outlined in the topic linked below: 

Preparation Guide For Use Before Using Malware Removal Tools and Requesting Help ." 

 

Note that the requested logs should be posted in that forum and not this one.

 

Thanks :).

 

Louis


Edited by hamluis, 10 April 2013 - 12:21 PM.


#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:52 PM

Posted 10 April 2013 - 06:15 PM

OP has open topic currently in AII, failed to follow instructions to post logs.

 

This topic is closed to avoid confusion.

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users