Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Email won't load, slow page load, speedtest fine.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Dayzed

Dayzed

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:11 AM

Posted 10 April 2013 - 07:19 AM

Greetings gurus. Internet trouble. As the title says, my mail will not load in any browser. Page load is very slow and most things time out at least once. AT&T ran line tests on DSL and everything was clean. Not sure how this could be. Speedtest was run many times and no probs. I even did some gaming which strains everything with no problems. I'm open to the possibility of a virus. Ran Avira and MBAM but haven't gone further. Strangely the wife's Facebook games are a no-go. Also, wireless devices work fine. Heeeeelp!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users