Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

White Screen Malware


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jcooney32

jcooney32

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:41 PM

Posted 09 April 2013 - 12:58 PM

Recently I got the White Screen Malware where my windows vista will load and then the whole screen goes white and all I have is my cursor. I know that using malwarebytes in safe mode I can get rid of this problem. I shut down my computer and hit f8 to get to the boot menu and I went into safe mode. As soon as I logged in to safe mode my computer immediately restarted. Now whenever I hit f8 I am prompted with "Windows Boot Manager" and it says"choose operating system to start". My only option is Windows Vista or go to "Windows Memory Diagnostics" . I ran the diagnostics and it found no problems. After trying to restart and press f8 I was able to bring up the safe mode option two more times but it did the same thing after I logged into safe mode, restarting.

I have my windows vista cd, but the computer has been really crappy about reading cds for a few years now. Like I said earlier Windows loads fine, but the malware prevents me from doing anything, and I cant get my computer into safe mode to get rid of the malware.

 

I also downloaded the Farbar recovery tool, put it on a flash, plugged it into the infected computer and tried to boot from the flash drive but all I get is the blinking white dash in the upper left hand corner.

Any help is appreciated, thanks
 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users