Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

ASWRVRT. I can't boot.


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Galaan2

Galaan2

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 AM

Posted 09 April 2013 - 08:18 AM

Hi,

I have W7 with a version of Avast, not sure which version
Was rebooting and it came up to the Boot Choice screen with only these options showing...

Safe Mode
Safe Mode with Networking
Safe Mode with Command Prompt
Start windows normally


The first 3 options all run down the list of drivers that its loading but get "Stuck" on aswrvrt.sys where it stays for 20-30 seconds. With Start windows normally I get the same end result but don't see the drivers loading.

I've already done (with an usb key) a Farbar Recovery scan with Rufus. Could you help me to fix my issue please ?

Thank you so much.


Edited by Galaan2, 09 April 2013 - 07:41 PM.
Moved from Win 7 to Malware Removal Logs - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Galaan2

Galaan2
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 AM

Posted 09 April 2013 - 07:37 PM

I've solved my issu ! Everything works even in safe mode.
If It could help someone, I've unppluged my 2nd hard drive. And that's all.



#3 nasdaq

nasdaq

  • Malware Response Team
  • 39,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, QC. Canada
  • Local time:11:45 PM

Posted 10 April 2013 - 08:40 AM

Thank you for the feed back.

#4 nasdaq

nasdaq

  • Malware Response Team
  • 39,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, QC. Canada
  • Local time:11:45 PM

Posted 10 April 2013 - 08:40 AM

It appears that this issue is resolved, therefore I am closing the topic. If that is not the case and you need or wish to continue with this topic, please send me or any Moderator a Personal Message (PM) that you would like this topic re-opened.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users