Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Need help with Dell factory restore - Windows 7


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bslevin

bslevin

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 AM

Posted 07 April 2013 - 08:25 AM

I have a friends computer (Dell Inspiron 560 running windows 7), he had some adware and spyware and when they were removed it seems to have messed up windows, so I tried to do a restore point first and after the restore and reboot, the computer would not load up windows, so I was trying to do a full factory image reset. so the restore comes up and formats the partition and then says it is reinstalling the factory image. Once it is done and reboots it comes up with the startup repair tool and says that the system could not repair my system. 

 

So I am stuck in an infinite repair loop with no other options.. anyone have any ideas on what to try next?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,379 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:55 PM

Posted 07 April 2013 - 12:15 PM

Have you run Dell Diagnostics on the hardware?

 

See the diagnostics download at http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/inspiron-560 .

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users