Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

utkim/wymei.exe


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 critterz

critterz

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:13 PM

Posted 31 March 2013 - 12:28 PM

Hi

Using Windows 7.

Was trying to cleanup 'puter after a scan by Malwarebytes and AVG Antivirus (both clean).

Using msconfig discovered a directory and file that I know nothing about (c:\users\R\appdata\roaming\utkin\wymei.exe).

The actual startup item is A0A59B56-2053-5CE4-4416-0A3C13433497

These items (neither utkin or wymei.exe do not show up in explorer or through the command line with dir or dir /ah, only through startup in the msconfig command.

Negative results in Google.

Any ideas on what this may be and/or how to remove?


Edited by Orange Blossom, 31 March 2013 - 06:01 PM.
Moved to AII from Windows 7. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users