Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Static IP question?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Menessis

Menessis

  • Members
  • 127 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:52 AM

Posted 20 March 2013 - 09:19 PM

I am using a wireless modem/router...it's a NetGear MBR1210 from Bell Canada.  I do some online gaming.  The server we are using for this gaming is using a protocol that required me to have ports opened.  My IP would not unblock on their end.   So I got a Private Static IP and all is well.  The problem is in 10 days I have used 15GB of data.   Since I have been playing the same game all along I have never used that much bandwidth. 

 

So my question is this.   Is there any way a virus or hacker can be using my IP address and running up my bill?  I don't see any traffic on my end while connected to the net.  So anything going on would be external. 

 

So what do you think?

 

Thanks

 

Menessis



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users